Glutémmentes vegán fagylalt recept elkészítés
Az egészséges zsírokban és antioxidánsokban gazdag kókusztej a tejszínmentes alternatíva a hagyományos fagylalt receptekhez használt nehéz krémet. A laurinsav tartalom elősegítheti az anyagcserét és támogathatja az immunrendszert. A zsírsavak szintén csodálatos tápanyagok a bőr és a haj számára. A kókusztej gazdag és krémes aromát kölcsönöz a fagylaltnak, amely ellenállhatatlan.
A fagylaltot kakaóbabokkal helyezd el, mielőtt kiszolgálnád így egy finom csokoládés ízt is kapsz. A kakaószemek alapvetően csokoládé a legtisztább formában, mielőtt bármilyen cukrot vagy krémet hozzáadnál. Ez azt jelenti, hogy tele van antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal, mint a vas és a magnézium. Természetes zöld színt, amit az alga adja a fagylaltnak.
Remélem tudtam segíteni hogy megkapj egy tápláló ízletes, gluténmentes vegán alga fagylalt receptet.
Hozzávalók:
40 dkg teljes zsírtartalmú kókusztej
1/4 csésze agáv szirupot vagy juharszirupot
1 teáskanál Imunex alga komplex ( több kapszulát szét bontva)
1 evőkanál kakaóbab
Elkészítése:
Egy keverőben keverje össze az összes összetevőt, kivéve a kakaóbabokat. Ha nem rendelkezik keverővel, használhatja a huzal habverővel az összetevők kombinálásához.
Vigyük át a keveréket egy tálba. Fedjük le és helyezzük a fagyasztóba legalább 3-4 órán keresztül. Tálalás előtt hagyja a keveréket 20 percig felengedni, hogy közepes vagy nagyméretű süti pálcával lehessen kanalazni.
Szórja meg a kakaóbabokat tetején tálalás előtt.