Weboldalunk használatával jóvá hagyja a Cookiek használatát, a Cookiek kapcsolatos írányelv értelmében.

Reggeli - Zabpelyhes eper smoothie

Reggeli - Zabpelyhes eper smoothie

 

Zabpelyhes eper smoothie elkészítés

 

A SZÉNHIDRÁT MENNYISÉGE ADAGONKÉNT: 27 G

2 FŐRE / ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 5 PERC

A zabpehely csodálatos kiegészítője a reggeli étkezésnek, mert lassan emésztjük meg, és segít stabilizálni a vércukor szintet. Ez azt jelenti, hogy tovább érezzük magunkat jóllakottnak, és elkerülhetjük a bosszantó, délelőtti cukor vagy szénhidrát utáni vágyat.A zabpehely csodálatos kiegészítője a reggeli étkezésnek, mert lassan emésztjük meg, és segít stabilizálni a vércukor szintet. Ez azt jelenti, hogy tovább érezzük magunkat jóllakottnak, és elkerülhetjük a bosszantó, délelőtti cukor vagy szénhidrát utáni vágyat.

 

2 evőkanál apró szemű zabpehely
1 csésze fagyasztott eper
3 csésze zsírszegény tej
1/2 teáskanál tiszta vanília kivonat

 

1. Tegyük a zabpelyhet, az epret, a tejet és a vaníliát turmixgépbe, és keverjük simára.

2. Töltsük két pohárba, és tálaljuk.

 

TIPP VÁLTOZATRA: Ha vegán smoothie-t szeretnénk, a zsírszegény tejet cseréljük le a kedvenc mogyoró- vagy rizstejünkre. Mindig
használjunk édesítetlen terméket, hogy elkerüljük a hozzáadott cukrot, ami kihat a vércukor szintünkre.

 

Kalóriatartalom adagonként:

166 kcal; teljes zsírtartalom: 1 g koleszterin: 5 mg
nátrium: 131 mg: teljes szénhidráttartalom: 27 g; cukor 17 g rost: 3 g; fehérje:11 g

 

 

blog comments powered by Disqus