Mi is az az optimális étrend-kiegészítő amit kellene fogyasztani?
Van - e optimális étrend-kiegészítő ami ezt egységesen pótolja?
Szinte minden embernek más-más a tápanyag igénye!
Hogyan lehet ezt áthidalni, hogy ez természetes is legyen, és mindent megkapjon a szervezet amire szüksége van?
Mivel mindenkinek más a tápanyag igénye, ezért egy vitális svédasztalt kell teremteni, amiből a szervezet azt vesz el amire szüksége van, így a hiányállapot nem alakul ki.
Erre a vitális svédasztalra legalkalmasabbak az algák!
Ha valami minél természetesebb, minél összetettebb, az annál hatékonyabb!
Szinergikus hatás az algáknál kiemelten magas, a tápanyagok egymásra gyakorolt hatásait kölcsönösen javítja.
Ahhoz hogy egészségesen táplálkozz, körültekintően kell válogatni a táplálékok között. Bevidd a napi szükséges tápanyagokat, széleskörűen, és sokszínűen kell táplálkozni, ha ezt nem így teszi az ember, akkor valamilyen vitamin hiány keletkezik a szervezetben.
Ezt a széleskörű tápanyag, vitamin bevitelt, az algák egyensúlyban tartják..
Viszont önmagában csak a vitaminok nem elegendőek, amit laikusként hallunk "szedjél ilyen vitamint, mellé olyan vitamint hogy hasznosuljon"! Ez kevés, és egyoldalú a szervezetnek.
Ezen felül nagyon fontosak a rostok, enzimek, antioxidánsok, omega - 3 zsírsavak, és az egyik legfontosabb az esszenciális aminosavak, amiből felépülnek az immunsejtek. Ahhoz hogy komplexül táplálkozzunk, ezeket mind be kell vinni a szervezetbe egyforma arányban.
Eddig a tápanyag bevitelről beszéltünk, de ezen felül más létfontosságú funkciók is szükségesek a szervezetünk számára!
A vitaminok, nyomelemek tápanyagokról beszéltünk hogy fontos, de hogy ezek mind érvényesüljenek ezek a komplex hatások, nem működnek százszázalékosan ha telítve vagyunk méreganyagokkal. Ebben az állapotban az immunrendszerünk, és a sejtjeink sem tudnak megfelelően működni, felszívódás is mérsékeltebb.
Sejtszintű egészség:
HÁROM KOMPLEX HATÁS:
1. SEJTTISZTÍTÁS méregtelenítés
Az algák alap táplálékok főbb tartalmai:
2. TÁPLÁLÁS esszenciális összetétel
3. VÉDELEM szabadgyök-fogó
ÉLELMISZEREK ÉS AZ ALGÁK ÁSVÁNYI ANYAG ÖSSZEHASONLÍTÁSA
- VAS Spenót 2,9
- KALCIUM Tej 113
- MAGNÉZIUM Spenót 53
Chlorella tulajdonságai:
Chlorella egyedülálló tulajdonságok:
Chlorella méregtelenítés:
Klorofill tartalom összehasonlítás:
Omega - 3 zsírsavak fogyasztása napjainkban
Spirulina tulajdonságai:
Antioxidáns hatás: C - fikocianin:
Méregtelenítés:
Prebiotikus hatás:
Vírusból a bakteriális felülfertőzés:
Astaxanthin tulajdonságai:
Asztaxantinnak van a legnagyobb mértékű szabad gyökfogó képessége.
Magyar név Latin név (családnév)
Asztaxanthin Haematococcus pluvialis 28222
Acai bogyó Euterpe oleracea (Arecaceae)
Kínai gojibogyó Lycium chinense (Solanaceae)
Mangosztán Garcinia mangostana (Clusiaceae) 17000
Choke bogyó Aronia melanocarpa (Rosaceae) 16062
Szegfűszegolaj Syzygium aromaticum (Myrtaceae) 10700
Alaszkai vad áfonya Vaccinium alaskaense (Ericaceae) 9500
Gránátalma Punica granatum (Punicaceae)
Cserző szumák Rhus coriaria (Anacardiaceae) 6600
Kakaó Theobroma cacao (Sterculiaceae)
Kurkuma Curcuma domestica (Zingiberaceae) 1597
Noni
Kiwi
Zöld tea Thea sinensis (Theaceae) 1253
Avokádó Persea americana (Anacardiaceae) 1000
Asztaxantin természet legerősebb antioxidánsa:
Asztaxantin egyedülálló tulajdonságok: